- Բոլորը
- Մրգային
- Հուշանվերներ
Կոնյակագործության հայկական ավանդական մեթոդների կիրառմամբ պատրաստված մուսկատի թունդ ըմպելիքը` օժտված անկրկնելի համով և բուրմունքով, եզակի է իր տեսակի մեջ՝ շնորհիվ խաղողի տեղական մուսկատային տեսակների, արևի կիզիչ ճառագայթների և կաղնեփայտե տակառներում հինգ տարի հնացման:
Թնդությունը՝ 50%
Տարողությունը՝ 0.7 լ
Կոնյակագործության հայկական ավանդական մեթոդների կիրառմամբ պատրաստված ծիրանի թունդ ըմպելիքը, շնորհիվ արևի կիզիչ ճառագայթների տակ հասունացած հայկական բուրումնավետ ծիրանի և կաղնե տակառներում հինգ տարվա հնացման, օժտված է անկրկնելի համով և բույրով:
Թնդությունը՝ 50%
Տարողությունը՝ 0.7 լ
Խմիչք՝ ստեղծված կոնյակագործության ավանդական տեխնոլոգիայով՝ կոնյակի սպիրտից։
Հնացված է կաղնե տակառներում 3-10 տարի:
Կոնյակը տաք, ոսկե-սաթագուն է՝ թեթև ծաղկամրգային երանգներով:
Այն ունի արտահայտիչ, հագեցած համ և թողնում է հաճելի, սուր դառնությամբ համ ըմպելուց հետո։
Կոնյակը ներկայացված է հուշանվերի փաթեթավորմամբ՝ 0.25, 0.35, 0.5, 0.7 լիտր ծավալներով:
Խմիչք՝ ստեղծված կոնյակագործության ավանդական տեխնոլոգիայով՝ կոնյակի սպիրտից։
Հնացված է կաղնե տակառներում 3-10 տարի:
Կոնյակը տաք, ոսկե-սաթագուն է՝ թեթև ծաղկամրգային երանգներով:
Այն ունի արտահայտիչ, հագեցած համ և թողնում է հաճելի, սուր դառնությամբ համ ըմպելուց հետո։
Կոնյակը ներկայացված է հուշանվերի փաթեթավորմամբ՝ 0.25, 0.35, 0.5, 0.7 լիտր ծավալներով:
Խմիչք՝ ստեղծված կոնյակագործության ավանդական տեխնոլոգիայով՝ կոնյակի սպիրտից։
Հնացված է կաղնե տակառներում 3-10 տարի:
Կոնյակը տաք, ոսկե-սաթագուն է՝ թեթև ծաղկամրգային երանգներով:
Այն ունի արտահայտիչ, հագեցած համ և թողնում է հաճելի, սուր դառնությամբ համ ըմպելուց հետո։
Կոնյակը ներկայացված է հուշանվերի փաթեթավորմամբ՝ 0.25, 0.35, 0.5, 0.7 լիտր ծավալներով:
Խմիչք՝ ստեղծված կոնյակագործության ավանդական տեխնոլոգիայով՝ կոնյակի սպիրտից։
Հնացված է կաղնե տակառներում 3-10 տարի:
Կոնյակը տաք, ոսկե-սաթագուն է՝ թեթև ծաղկամրգային երանգներով:
Այն ունի արտահայտիչ, հագեցած համ և թողնում է հաճելի, սուր դառնությամբ համ ըմպելուց հետո։
Կոնյակը ներկայացված է հուշանվերի փաթեթավորմամբ՝ 0.25, 0.35, 0.5, 0.7 լիտր ծավալներով:
Խմիչք՝ ստեղծված կոնյակագործության ավանդական տեխնոլոգիայով՝ կոնյակի սպիրտից։
Հնացված է կաղնե տակառներում 3-10 տարի:
Կոնյակը տաք, ոսկե-սաթագուն է՝ թեթև ծաղկամրգային երանգներով:
Այն ունի արտահայտիչ, հագեցած համ և թողնում է հաճելի, սուր դառնությամբ համ ըմպելուց հետո։
Կոնյակը ներկայացված է հուշանվերի փաթեթավորմամբ՝ 0.25, 0.35, 0.5, 0.7 լիտր ծավալներով:
Խմիչք՝ ստեղծված կոնյակագործության ավանդական տեխնոլոգիայով՝ կոնյակի սպիրտից։
Հնացված է կաղնե տակառներում 3-10 տարի:
Կոնյակը տաք, ոսկե-սաթագուն է՝ թեթև ծաղկամրգային երանգներով:
Այն ունի արտահայտիչ, հագեցած համ և թողնում է հաճելի, սուր դառնությամբ համ ըմպելուց հետո։
Կոնյակը ներկայացված է հուշանվերի փաթեթավորմամբ՝ 0.25, 0.35, 0.5, 0.7 լիտր ծավալներով:
Խմիչք՝ ստեղծված կոնյակագործության ավանդական տեխնոլոգիայով՝ կոնյակի սպիրտից։
Հնացված է կաղնե տակառներում 3-10 տարի:
Կոնյակը տաք, ոսկե-սաթագուն է՝ թեթև ծաղկամրգային երանգներով:
Այն ունի արտահայտիչ, հագեցած համ և թողնում է հաճելի, սուր դառնությամբ համ ըմպելուց հետո։
Կոնյակը ներկայացված է հուշանվերի փաթեթավորմամբ՝ 0.25, 0.35, 0.5, 0.7 լիտր ծավալներով:
Խմիչք՝ ստեղծված կոնյակագործության ավանդական տեխնոլոգիայով՝ կոնյակի սպիրտից։
Հնացված է կաղնե տակառներում 3-10 տարի:
Կոնյակը տաք, ոսկե-սաթագուն է՝ թեթև ծաղկամրգային երանգներով:
Այն ունի արտահայտիչ, հագեցած համ և թողնում է հաճելի, սուր դառնությամբ համ ըմպելուց հետո։
Կոնյակը ներկայացված է հուշանվերի փաթեթավորմամբ՝ 0.25, 0.35, 0.5, 0.7 լիտր ծավալներով: