- Բոլորը
- Ցորեն
- Մրգային
- Ալկոհոլային խմիչք «Բիթեր»
Պատրաստված է բաձրորակ ցորենի սպիրտից՝ ավանդական օղեգործական մեթոդների կիրառմամբ
Թնդությունը՝ 40%
Տարողությունը՝ 0․5 լ
Պատրաստված է ցորենի բարձրորակ սպիրտից՝ օղեգործության ավանդական մեթոդների կիրառմամբ
Թնդությունը՝ 40%
Տարողությունը՝ 0.5 լ
Պատրաստված է ցորենի բարձրորակ սպիրտից՝ օղեգործության ավանդական մեթոդների կիրառմամբ
Թնդությունը՝ 40%
Տարողությունը՝ 0․25 լ
Պատրաստված է ցորենի բարձրորակ սպիրտից՝ օղեգործության ավանդական մեթոդների կիրառմամբ
Թնդությունը՝ 40%
Տարողությունը՝ 0․5 լ
Պատրաստված է ցորենի բարձրորակ սպիրտից՝ օղեգործության ավանդական մեթոդների կիրառմամբ
Թնդությունը` 40%
Տարողությունը՝ 0․5 լ
Ծիրանի հնացրած օղի
Թնդությունը՝ 45%
Տարողությունը՝ 0.5 լ
Թթի հնացրած օղի
Թնդությունը՝ 45%
Տարողությունը՝ 0.5 լ
Վայրի տանձից պատրաստված բնական օղի
Թնդությունը` 45%
Տարողությունը՝ 0․5 լ
Ծիրանից պատրաստված բնական օղի
Թնդությունը՝ 45%
Տարողությունը՝ 0․5 լ
Խաղողից պատրաստված բնական օղի
Թնդությունը՝ 45%
Տարողությունը՝ 0․5 լ
Հոնից պատրաստված բնական օղի
Թնդությունը` 45%
Տարողությունը՝ 0․5 լ
Թթից պատրաստված բնական օղի
Թնդությունը՝ 45%
Տարողությունը՝ 0․5 լ
Դեղձից պատրաստված բնական օղի
Թնդությունը` 45 %
Տարողությունը՝ 0․5 լ
Կիտրոնից պատրաստված բնական օղի
Թնդությունը՝ 45%
Տարողությունը՝ 0․5 լ
Սև սալորից պատրաստված բնական օղի
Թնդությունը՝ 45%
Տարողությունը՝ 0․5 լ
Bitter is made of mint, which grows in the Armenian Highlands, which we can really call a Miracle Place.
Volume-35%
Bitter made from 50 different herbs that grow in the Armenian Highlands, which can really be called a wonderful place. Percentage of alcohol-35%
Պատրաստված է ցորենի բարձրորակ սպիրտից՝ օղեգործության ավանդական մեթոդների կիրառմամբ
Թնդությունը` 40%
Տարողությունը՝ 0․7 լ
Պատրաստված է ցորենի բարձրորակ սպիրտից՝ օղեգործության ավանդական մեթոդների կիրառմամբ
Թնդությունը` 40%
Տարողությունը՝ 0․75 լ