Facebook Pixel Tracker

Կոնյակ

       
  • Բոլորը
  • 3 - 5 տարի հնեցում
  • 6 - 10 տարի հնեցում
  • 11 - 15 տարի հնեցում
  • 16 - 20 տարի հնեցում
Դուդուկ (3 տարվա հնացման)

Դուդուկը բուն հայկական փողային նվագարան է, որի տարիքը կազմում է 3500-4000 տարի:

Այն պատրաստվում է ծիրանենու փայտից:

Ունկնդրելով հայկական այս ավանդական նվագարանի թախծոտ ու հոգեպարար մեղեդիները` հասկանում ես, որ այն խտացրել ու բյուրեղացրել է հայ ժողովրդի պատմական ճակատագիրը:

Այս կոնյակը պատրաստվում է կոնյակագործության ավանդական մեթոդներով՝ կաղնեփայտե տակառներում 3 տարվա հնացմամբ կոնյակի սպիրտներից:

Թնդությունը՝ 40%

Տարողությունը՝ 250 մլ / 500 մլ / 750 մլ

Դուդուկ (3 տարվա հնացման)
Դուդուկ (5 տարվա հնացման)

Դուդուկը բուն հայկական փողային նվագարան է, որի տարիքը կազմում է 3500-4000 տարի:

Այն պատրաստվում է ծիրանենու փայտից:

Ունկնդրելով հայկական այս ավանդական նվագարանի թախծոտ ու հոգեպարար մեղեդիները` հասկանում ես, որ այն խտացրել ու բյուրեղացրել է հայ ժողովրդի պատմական ճակատագիրը:

Այս կոնյակը պատրաստվում է կոնյակագործության ավանդական մեթոդներով՝ կաղնեփայտե տակառներում 5 տարվա հնացմամբ կոնյակի սպիրտներից:

Թնդությունը՝ 40%

Տարողությունը՝ 250 մլ / 500 մլ / 700 մլ

Դուդուկ (5 տարվա հնացման)
Դուդուկ (7 տարվա հնացման)

Դուդուկը բուն հայկական փողային նվագարան է, որի տարիքը կազմում է 3500-4000 տարի:

Այն պատրաստվում է ծիրանենու փայտից:

Ունկնդրելով հայկական այս ավանդական նվագարանի թախծոտ ու հոգեպարար մեղեդիները` հասկանում ես, որ այն խտացրել ու բյուրեղացրել է հայ ժողովրդի պատմական ճակատագիրը:

Այս կոնյակը պատրաստվում է կոնյակագործության ավանդական մեթոդներով՝ կաղնեփայտե տակառներում 7 տարվա հնացմամբ կոնյակի սպիրտներից:

Թնդությունը՝ 40%

Տարողությունը՝ 250 մլ / 500 մլ / 700 մլ

Դուդուկ (7 տարվա հնացման)
Դուդուկ (10 տարվա հնացման)

Դուդուկը բուն հայկական փողային նվագարան է, որի տարիքը կազմում է 3500-4000 տարի:

Այն պատրաստվում է ծիրանենու փայտից:

Ունկնդրելով հայկական այս ավանդական նվագարանի թախծոտ ու հոգեպարար մեղեդիները` հասկանում ես, որ այն խտացրել ու բյուրեղացրել է հայ ժողովրդի պատմական ճակատագիրը:

Այս կոնյակը պատրաստվում է կոնյակագործության ավանդական մեթոդներով՝ կաղնեփայտե տակառներում 10 տարվա հնացմամբ կոնյակի սպիրտներից:

Թնդությունը՝ 40%

Տարողությունը՝ 250 մլ / 500 մլ / 700 մլ

Դուդուկ (10 տարվա հնացման)
Դուդուկ (15 տարվա հնացման)

Դուդուկը բուն հայկական փողային նվագարան է, որի տարիքը կազմում է 3500-4000 տարի: Այն պատրաստվում է ծիրանենու փայտից:

Ունկնդրելով հայկական այս ավանդական նվագարանի թախծոտ ու հոգեպարար մեղեդիները` հասկանում ես, որ այն խտացրել ու բյուրեղացրել է հայ ժողովրդի պատմական ճակատագիրը:

Այս կոնյակը պատրաստվում է կոնյակագործության ավանդական մեթոդներով՝ կաղնեփայտե տակառներում 15 տարվա հնացմամբ կոնյակի սպիրտներից:

Թնդությունը՝ 40%

Տարողությունը՝ 250 մլ / 500 մլ / 750 մլ

Դուդուկ (15 տարվա հնացման)
Դուդուկ (20 տարվա հնացման)

Դուդուկը բուն հայկական փողային նվագարան է, որի տարիքը կազմում է 3500-4000 տարի: Այն պատրաստվում է ծիրանենու փայտից:

Ունկնդրելով հայկական այս ավանդական նվագարանի թախծոտ ու հոգեպարար մեղեդիները` հասկանում ես, որ այն խտացրել ու բյուրեղացրել է հայ ժողովրդի պատմական ճակատագիրը:

Այս կոնյակը պատրաստվում է կոնյակագործության ավանդական մեթոդներով՝ կաղնեփայտե տակառներում 20 տարվա հնացմամբ կոնյակի սպիրտներից:

Թնդությունը՝ 40%

Տարողությունը՝ 250 մլ / 500 մլ / 750 մլ

Դուդուկ (20 տարվա հնացման)
Արաքս (5 տարվա հնացման)

Կոնյակն անվանակոչվել է հայոց «Մայր գետ» Արաքսի անունով, որը սկիզբ է առնում պատմական Հայաստանի Բյուրակն բարձրավանդակի առվակներից և հոսելով 1072 կմ ընդհանուր երկարությամբ` միանում Կուր գետին:

Արաքսով ներշնչվել են ինչպես հայ, այնպես էլ օտարազգի պատմիչներն ու գրողները: Հռոմեացի նշանավոր բանաստեղծ Վերգիլիոսը (մ.թ.ա. 1-ին դար) Արաքսը պատկերել է որպես Հայաստանի և հայ ժողովրդի ուժի, ազատատենչության ու ըմբոստության խորհրդանիշ:

Այս կոնյակը պատրաստվում է կոնյակագործության ավանդական մեթոդներով՝ կաղնե տակառներում 5 տարվա հնացմամբ կոնյակի սպիրտներից:

Թնդությունը՝ 40%

Տարողությունը՝ 250 մլ / 500 մլ / 700 մլ

Արաքս (5 տարվա հնացման)
Արաքս (10 տարվա հնացման)

Կոնյակն անվանակոչվել է հայոց «Մայր գետ» Արաքսի անունով, որը սկիզբ է առնում պատմական Հայաստանի Բյուրակն բարձրավանդակի առվակներից և հոսելով 1072 կմ ընդհանուր երկարությամբ` միանում Կուր գետին:

Արաքսով ներշնչվել են ինչպես հայ, այնպես էլ օտարազգի պատմիչներն ու գրողները: Հռոմեացի նշանավոր բանաստեղծ Վերգիլիոսը (մ.թ.ա. 1-ին դար) Արաքսը պատկերել է որպես Հայաստանի և հայ ժողովրդի ուժի, ազատատենչության ու ըմբոստության խորհրդանիշ:

Այս կոնյակը պատրաստվում է կոնյակագործության ավանդական մեթոդներով՝ կաղնեփայտե տակառներում 10 տարվա հնացմամբ կոնյակի սպիրտներից:

Թնդությունը՝ 40%

Տարողությունը՝ 250 մլ / 500 մլ / 750 մլ

Արաքս (10 տարվա հնացման)
Արաքս (15 տարվա հնացման)

Կոնյակն անվանակոչվել է հայոց «Մայր գետ» Արաքսի անունով, որը սկիզբ է առնում պատմական Հայաստանի Բյուրակն բարձրավանդակի առվակներից և հոսելով 1072 կմ ընդհանուր երկարությամբ՝ միանում Կուր գետին:

Արաքսով ներշնչվել են ինչպես հայ, այնպես էլ օտարազգի պատմիչներն ու գրողները: Հռոմեացի նշանավոր բանաստեղծ Վերգիլիոսը (մ.թ.ա. 1-ին դար) Արաքսը պատկերել է որպես Հայաստանի և հայ ժողովրդի ուժի, ազատատենչության ու ըմբոստության խորհրդանիշ:

Այս կոնյակը պատրաստվում է կոնյակագործության ավանդական մեթոդներով՝ կաղնեփայտե տակառներում 15 տարվա հնացմամբ կոնյակի սպիրտներից:

Թնդությունը՝ 40%

Տարողությունը՝ 250 մլ / 500 մլ / 700 մլ

Արաքս (15 տարվա հնացման)
Արաքս (20 տարվա հնացման)

Կոնյակն անվանակոչվել է հայոց «Մայր գետ» Արաքսի անունով, որը սկիզբ է առնում պատմական Հայաստանի Բյուրակն բարձրավանդակի առվակներից և հոսելով 1072 կմ ընդհանուր երկարությամբ` միանում Կուր գետին:

Արաքսով ներշնչվել են ինչպես հայ, այնպես էլ օտարազգի պատմիչներն ու գրողները: Հռոմեացի նշանավոր բանաստեղծ Վերգիլիոսը (մ.թ.ա. 1-ին դար) Արաքսը պատկերել է որպես Հայաստանի և հայ ժողովրդի ուժի, ազատատենչության ու ըմբոստության խորհրդանիշ:

Այս կոնյակը պատրաստվում է կոնյակագործության ավանդական մեթոդներով՝ կաղնե տակառներում 20 տարվա հնացմամբ կոնյակի սպիրտներից:

Թնդությունը՝ 40%

Տարողությունը՝ 250 մլ / 500 մլ / 700 մլ

Արաքս (20 տարվա հնացման)
Երևանցի (7 տարվա հնացման)

«Երևանցի»՝ հպարտորեն իրենք իրենց կոչում են Հայաստանի մայրաքաղաքի բնակիչները։ Հե՛նց նրանց պատվին է անվանվել այս կոնյակը։

Շնորհիվ երկար տարիների ընթացքում կաղնե տակառներում հնեցման՝ «Երևանցի» կոնյակը ձեռք է բերում կաղնեփայտի հագեցած բույրերի, վանիլի և տարատեսակ համեմունքների անկրկնելի համային համադրություն։

Այս կոնյակը պատրաստվում է կոնյակագործության ավանդական մեթոդներով՝ կաղնեփայտե տակառներում 7 տարվա հնացմամբ կոնյակի սպիրտից:

Թնդությունը՝ 40%

Տարողությունը՝ 750 մլ

Երևանցի (7 տարվա հնացման)
Երևանցի (10 տարվա հնացման)

«Երևանցի»՝ հպարտորեն իրենք իրենց կոչում են Հայաստանի մայրաքաղաքի բնակիչները։ Հե՛նց նրանց պատվին է անվանվել այս կոնյակը։ Շնորհիվ երկար տարիների ընթացքում կաղնե տակառներում հնեցման՝ «Երևանցի» կոնյակը ձեռք է բերում կաղնեփայտի հագեցած բույրերի, վանիլի և տարատեսակ համեմունքների անկրկնելի համային համադրություն։

Այս կոնյակը պատրաստվում է կոնյակագործության ավանդական մեթոդներով՝ կաղնեփայտե տակառներում 10 տարվա հնացմամբ կոնյակի սպիրտից:

Թնդությունը՝ 40%

Տարողությունը՝ 750 մլ

Երևանցի (10 տարվա հնացման)
Երևանցի (15 տարվա հնացման)

«Երևանցի»՝ հպարտորեն իրենք իրենց կոչում են Հայաստանի մայրաքաղաքի բնակիչները։ Հե՛նց նրանց պատվին է անվանվել այս կոնյակը։

Շնորհիվ երկար տարիների ընթացքում կաղնե տակառներում հնեցման՝ «Երևանցի» կոնյակը ձեռք է բերում կաղնեփայտի հագեցած բույրերի, վանիլի և տարատեսակ համեմունքների անկրկնելի համային համադրություն։

Այս կոնյակը պատրաստվում է կոնյակագործության ավանդական մեթոդներով՝ կաղնեփայտե տակառներում 15 տարվա հնացմամբ կոնյակի սպիրտից:

Թնդությունը՝ 40%

Տարողությունը՝ 750 մլ

Երևանցի (15 տարվա հնացման)
Երևանցի (Ծիրան)

«Երևանցի»՝ հպարտորեն իրենք իրենց կոչում են Հայաստանի մայրաքաղաքի բնակիչները։ Հե՛նց նրանց պատվին է անվանվել այս կոնյակը։

Շնորհիվ երկար տարիների ընթացքում կաղնե տակառներում հնեցման՝ «Երևանցի» կոնյակը ձեռք է բերում կաղնեփայտի հագեցած բույրերի, վանիլի և տարատեսակ համեմունքների անկրկնելի համային համադրություն։

«Երևանցի» ծիրանի կոնյակը պատրաստվում է կոնյակագործության ավանդական մեթոդներով՝ կաղնեփայտե տակառներում 15 տարվա հնացմամբ կոնյակի սպիրտից:

Թնդությունը՝ 40%

Տարողությունը՝ 750 մլ

Երևանցի (Ծիրան)
Վիվատ Արմենիա (3 տարվա հնացման)

Կոնյակի առանձնահատկություններից են թեթևությունը և ներդաշնակությունը։ Գերակայում են կաղնեփայտի և չրերի համային և բույրային երանգները։

Հնացումը՝ 3 տարի

Թնդությունը՝ 40%

Տարողությունը՝ 500 մլ

Վիվատ Արմենիա (3 տարվա հնացման)
Վիվատ Արմենիա (5 տարվա հնացման)

 Կոնյակն ունի հաճելի վանիլային քաղցր համ, որը հագեցած է չոր փայտային և մրգային համերի երանգներով: Թեթև ծաղկային և շոկոլադե բույրերը դարձնում են այն իդեալական խմիչք։

Հնացումը՝ 5 տարի

Թնդությունը՝ 40%

Տարողությունը՝ 500 մլ

Վիվատ Արմենիա (5 տարվա հնացման)
Շալախո (3 տարվա հնացմամբ)

Պատրաստված կոնյակագործության լավագույն մեթոդներով`այս կոնյակը հնացվել է կաղնե տակառներում 3 տարի։

 

Պահել օդափոխվող սենյակում նվազագույնը +5°C ջերմաստիճանային պայմաններում, արևի ուղիղ ճառագայթներից հեռու: Շիշը բացելուց հետո այն ամուր փակել և պահել +5°C-ից +8°C ջերմաստիճանում:

Տարողությունը` 0.5 լ

Թնդությունը` 40%   

Շալախո (3 տարվա հնացմամբ)
Շալախո (5 տարվա հնացմամբ)

Պատրաստված կոնյակագործության լավագույն մեթոդներով`այս կոնյակը հնացվել է կաղնե տակառներում 5 տարի։

Պահել օդափոխվող սենյակում նվազագույնը +5°C ջերմաստիճանային պայմաններում, արևի ուղիղ ճառագայթներից հեռու: Շիշը բացելուց հետո այն ամուր փակել և պահել +5°C-ից +8°C ջերմաստիճանում:

Տարողությունը` 0.5 լ

Թնդությունը` 40%   

Շալախո (5 տարվա հնացմամբ)
Շալախո (7 տարվա հնացմամբ)

Պատրաստված կոնյակագործության լավագույն մեթոդներով`այս կոնյակը հնեցվել է կաղնե տակառներում 7 տարի։

Պահել օդափոխվող սենյակում նվազագույնը +5°C ջերմաստիճանային պայմաններում, արևի ուղիղ ճառագայթներից հեռու: Շիշը բացելուց հետո այն ամուր փակել և պահել +5°C-ից +8°C ջերմաստիճանում:

Տարողությունը` 0.5 լ

Թնդությունը` 40%   

Շալախո (7 տարվա հնացմամբ)
Շալախո (10 տարվա հնացմամբ)

Պատրաստված կոնյակագործության լավագույն մեթոդներով`այս կոնյակը հնացվել է կաղնե տակառներում 10 տարի։

Պահել օդափոխվող սենյակում նվազագույնը +5°C ջերմաստիճանային պայմաններում, արևի ուղիղ ճառագայթներից հեռու: Շիշը բացելուց հետո այն ամուր փակել և պահել +5°C-ից +8°C ջերմաստիճանում:

Տարողությունը` 0.5 լ

Թնդությունը` 40%   

Շալախո (10 տարվա հնացմամբ)
Այս վեբ կայք մուտք գործելու համար Դուք պետք է հաստատեք, որ ըստ Ձեր բնակության վայրի օրենքների՝ ալկոհոլի օգտագործման օրինական տարիքում եք: