- Բոլորը
- 3 - 5 տարի հնեցում
- 6 - 10 տարի հնեցում
- 11 - 15 տարի հնեցում
- 16 - 20 տարի հնեցում

Դուդուկը բուն հայկական փողային նվագարան է, որի տարիքը կազմում է 3500-4000 տարի:
Այն պատրաստվում է ծիրանենու փայտից:
Ունկնդրելով հայկական այս ավանդական նվագարանի թախծոտ ու հոգեպարար մեղեդիները` հասկանում ես, որ այն խտացրել ու բյուրեղացրել է հայ ժողովրդի պատմական ճակատագիրը:
Այս կոնյակը պատրաստվում է կոնյակագործության ավանդական մեթոդներով՝ կաղնեփայտե տակառներում 3 տարվա հնացմամբ կոնյակի սպիրտներից:
Թնդությունը՝ 40%
Տարողությունը՝ 250 մլ / 500 մլ / 750 մլ

Դուդուկը բուն հայկական փողային նվագարան է, որի տարիքը կազմում է 3500-4000 տարի:
Այն պատրաստվում է ծիրանենու փայտից:
Ունկնդրելով հայկական այս ավանդական նվագարանի թախծոտ ու հոգեպարար մեղեդիները` հասկանում ես, որ այն խտացրել ու բյուրեղացրել է հայ ժողովրդի պատմական ճակատագիրը:
Այս կոնյակը պատրաստվում է կոնյակագործության ավանդական մեթոդներով՝ կաղնեփայտե տակառներում 5 տարվա հնացմամբ կոնյակի սպիրտներից:
Թնդությունը՝ 40%
Տարողությունը՝ 250 մլ / 500 մլ / 700 մլ

Դուդուկը բուն հայկական փողային նվագարան է, որի տարիքը կազմում է 3500-4000 տարի:
Այն պատրաստվում է ծիրանենու փայտից:
Ունկնդրելով հայկական այս ավանդական նվագարանի թախծոտ ու հոգեպարար մեղեդիները` հասկանում ես, որ այն խտացրել ու բյուրեղացրել է հայ ժողովրդի պատմական ճակատագիրը:
Այս կոնյակը պատրաստվում է կոնյակագործության ավանդական մեթոդներով՝ կաղնեփայտե տակառներում 7 տարվա հնացմամբ կոնյակի սպիրտներից:
Թնդությունը՝ 40%
Տարողությունը՝ 250 մլ / 500 մլ / 700 մլ

Դուդուկը բուն հայկական փողային նվագարան է, որի տարիքը կազմում է 3500-4000 տարի:
Այն պատրաստվում է ծիրանենու փայտից:
Ունկնդրելով հայկական այս ավանդական նվագարանի թախծոտ ու հոգեպարար մեղեդիները` հասկանում ես, որ այն խտացրել ու բյուրեղացրել է հայ ժողովրդի պատմական ճակատագիրը:
Այս կոնյակը պատրաստվում է կոնյակագործության ավանդական մեթոդներով՝ կաղնեփայտե տակառներում 10 տարվա հնացմամբ կոնյակի սպիրտներից:
Թնդությունը՝ 40%
Տարողությունը՝ 250 մլ / 500 մլ / 700 մլ

Դուդուկը բուն հայկական փողային նվագարան է, որի տարիքը կազմում է 3500-4000 տարի: Այն պատրաստվում է ծիրանենու փայտից:
Ունկնդրելով հայկական այս ավանդական նվագարանի թախծոտ ու հոգեպարար մեղեդիները` հասկանում ես, որ այն խտացրել ու բյուրեղացրել է հայ ժողովրդի պատմական ճակատագիրը:
Այս կոնյակը պատրաստվում է կոնյակագործության ավանդական մեթոդներով՝ կաղնեփայտե տակառներում 15 տարվա հնացմամբ կոնյակի սպիրտներից:
Թնդությունը՝ 40%
Տարողությունը՝ 250 մլ / 500 մլ / 750 մլ

Դուդուկը բուն հայկական փողային նվագարան է, որի տարիքը կազմում է 3500-4000 տարի: Այն պատրաստվում է ծիրանենու փայտից:
Ունկնդրելով հայկական այս ավանդական նվագարանի թախծոտ ու հոգեպարար մեղեդիները` հասկանում ես, որ այն խտացրել ու բյուրեղացրել է հայ ժողովրդի պատմական ճակատագիրը:
Այս կոնյակը պատրաստվում է կոնյակագործության ավանդական մեթոդներով՝ կաղնեփայտե տակառներում 20 տարվա հնացմամբ կոնյակի սպիրտներից:
Թնդությունը՝ 40%
Տարողությունը՝ 250 մլ / 500 մլ / 750 մլ

Կոնյակն անվանակոչվել է հայոց «Մայր գետ» Արաքսի անունով, որը սկիզբ է առնում պատմական Հայաստանի Բյուրակն բարձրավանդակի առվակներից և հոսելով 1072 կմ ընդհանուր երկարությամբ` միանում Կուր գետին:
Արաքսով ներշնչվել են ինչպես հայ, այնպես էլ օտարազգի պատմիչներն ու գրողները: Հռոմեացի նշանավոր բանաստեղծ Վերգիլիոսը (մ.թ.ա. 1-ին դար) Արաքսը պատկերել է որպես Հայաստանի և հայ ժողովրդի ուժի, ազատատենչության ու ըմբոստության խորհրդանիշ:
Այս կոնյակը պատրաստվում է կոնյակագործության ավանդական մեթոդներով՝ կաղնե տակառներում 5 տարվա հնացմամբ կոնյակի սպիրտներից:
Թնդությունը՝ 40%
Տարողությունը՝ 250 մլ / 500 մլ / 700 մլ

Կոնյակն անվանակոչվել է հայոց «Մայր գետ» Արաքսի անունով, որը սկիզբ է առնում պատմական Հայաստանի Բյուրակն բարձրավանդակի առվակներից և հոսելով 1072 կմ ընդհանուր երկարությամբ` միանում Կուր գետին:
Արաքսով ներշնչվել են ինչպես հայ, այնպես էլ օտարազգի պատմիչներն ու գրողները: Հռոմեացի նշանավոր բանաստեղծ Վերգիլիոսը (մ.թ.ա. 1-ին դար) Արաքսը պատկերել է որպես Հայաստանի և հայ ժողովրդի ուժի, ազատատենչության ու ըմբոստության խորհրդանիշ:
Այս կոնյակը պատրաստվում է կոնյակագործության ավանդական մեթոդներով՝ կաղնեփայտե տակառներում 10 տարվա հնացմամբ կոնյակի սպիրտներից:
Թնդությունը՝ 40%
Տարողությունը՝ 250 մլ / 500 մլ / 750 մլ

Կոնյակն անվանակոչվել է հայոց «Մայր գետ» Արաքսի անունով, որը սկիզբ է առնում պատմական Հայաստանի Բյուրակն բարձրավանդակի առվակներից և հոսելով 1072 կմ ընդհանուր երկարությամբ՝ միանում Կուր գետին:
Արաքսով ներշնչվել են ինչպես հայ, այնպես էլ օտարազգի պատմիչներն ու գրողները: Հռոմեացի նշանավոր բանաստեղծ Վերգիլիոսը (մ.թ.ա. 1-ին դար) Արաքսը պատկերել է որպես Հայաստանի և հայ ժողովրդի ուժի, ազատատենչության ու ըմբոստության խորհրդանիշ:
Այս կոնյակը պատրաստվում է կոնյակագործության ավանդական մեթոդներով՝ կաղնեփայտե տակառներում 15 տարվա հնացմամբ կոնյակի սպիրտներից:
Թնդությունը՝ 40%
Տարողությունը՝ 250 մլ / 500 մլ / 700 մլ

Կոնյակն անվանակոչվել է հայոց «Մայր գետ» Արաքսի անունով, որը սկիզբ է առնում պատմական Հայաստանի Բյուրակն բարձրավանդակի առվակներից և հոսելով 1072 կմ ընդհանուր երկարությամբ` միանում Կուր գետին:
Արաքսով ներշնչվել են ինչպես հայ, այնպես էլ օտարազգի պատմիչներն ու գրողները: Հռոմեացի նշանավոր բանաստեղծ Վերգիլիոսը (մ.թ.ա. 1-ին դար) Արաքսը պատկերել է որպես Հայաստանի և հայ ժողովրդի ուժի, ազատատենչության ու ըմբոստության խորհրդանիշ:
Այս կոնյակը պատրաստվում է կոնյակագործության ավանդական մեթոդներով՝ կաղնե տակառներում 20 տարվա հնացմամբ կոնյակի սպիրտներից:
Թնդությունը՝ 40%
Տարողությունը՝ 250 մլ / 500 մլ / 700 մլ

«Երևանցի»՝ հպարտորեն իրենք իրենց կոչում են Հայաստանի մայրաքաղաքի բնակիչները։ Հե՛նց նրանց պատվին է անվանվել այս կոնյակը։
Շնորհիվ երկար տարիների ընթացքում կաղնե տակառներում հնեցման՝ «Երևանցի» կոնյակը ձեռք է բերում կաղնեփայտի հագեցած բույրերի, վանիլի և տարատեսակ համեմունքների անկրկնելի համային համադրություն։
Այս կոնյակը պատրաստվում է կոնյակագործության ավանդական մեթոդներով՝ կաղնեփայտե տակառներում 7 տարվա հնացմամբ կոնյակի սպիրտից:
Թնդությունը՝ 40%
Տարողությունը՝ 750 մլ

«Երևանցի»՝ հպարտորեն իրենք իրենց կոչում են Հայաստանի մայրաքաղաքի բնակիչները։ Հե՛նց նրանց պատվին է անվանվել այս կոնյակը։ Շնորհիվ երկար տարիների ընթացքում կաղնե տակառներում հնեցման՝ «Երևանցի» կոնյակը ձեռք է բերում կաղնեփայտի հագեցած բույրերի, վանիլի և տարատեսակ համեմունքների անկրկնելի համային համադրություն։
Այս կոնյակը պատրաստվում է կոնյակագործության ավանդական մեթոդներով՝ կաղնեփայտե տակառներում 10 տարվա հնացմամբ կոնյակի սպիրտից:
Թնդությունը՝ 40%
Տարողությունը՝ 750 մլ

«Երևանցի»՝ հպարտորեն իրենք իրենց կոչում են Հայաստանի մայրաքաղաքի բնակիչները։ Հե՛նց նրանց պատվին է անվանվել այս կոնյակը։
Շնորհիվ երկար տարիների ընթացքում կաղնե տակառներում հնեցման՝ «Երևանցի» կոնյակը ձեռք է բերում կաղնեփայտի հագեցած բույրերի, վանիլի և տարատեսակ համեմունքների անկրկնելի համային համադրություն։
Այս կոնյակը պատրաստվում է կոնյակագործության ավանդական մեթոդներով՝ կաղնեփայտե տակառներում 15 տարվա հնացմամբ կոնյակի սպիրտից:
Թնդությունը՝ 40%
Տարողությունը՝ 750 մլ

«Երևանցի»՝ հպարտորեն իրենք իրենց կոչում են Հայաստանի մայրաքաղաքի բնակիչները։ Հե՛նց նրանց պատվին է անվանվել այս կոնյակը։
Շնորհիվ երկար տարիների ընթացքում կաղնե տակառներում հնեցման՝ «Երևանցի» կոնյակը ձեռք է բերում կաղնեփայտի հագեցած բույրերի, վանիլի և տարատեսակ համեմունքների անկրկնելի համային համադրություն։
«Երևանցի» ծիրանի կոնյակը պատրաստվում է կոնյակագործության ավանդական մեթոդներով՝ կաղնեփայտե տակառներում 15 տարվա հնացմամբ կոնյակի սպիրտից:
Թնդությունը՝ 40%
Տարողությունը՝ 750 մլ

Կոնյակի առանձնահատկություններից են թեթևությունը և ներդաշնակությունը։ Գերակայում են կաղնեփայտի և չրերի համային և բույրային երանգները։
Հնացումը՝ 3 տարի
Թնդությունը՝ 40%
Տարողությունը՝ 500 մլ

Կոնյակն ունի հաճելի վանիլային քաղցր համ, որը հագեցած է չոր փայտային և մրգային համերի երանգներով: Թեթև ծաղկային և շոկոլադե բույրերը դարձնում են այն իդեալական խմիչք։
Հնացումը՝ 5 տարի
Թնդությունը՝ 40%
Տարողությունը՝ 500 մլ

Պատրաստված կոնյակագործության լավագույն մեթոդներով`այս կոնյակը հնացվել է կաղնե տակառներում 3 տարի։
Պահել օդափոխվող սենյակում նվազագույնը +5°C ջերմաստիճանային պայմաններում, արևի ուղիղ ճառագայթներից հեռու: Շիշը բացելուց հետո այն ամուր փակել և պահել +5°C-ից +8°C ջերմաստիճանում:
Տարողությունը` 0.5 լ
Թնդությունը` 40%

Պատրաստված կոնյակագործության լավագույն մեթոդներով`այս կոնյակը հնացվել է կաղնե տակառներում 5 տարի։
Պահել օդափոխվող սենյակում նվազագույնը +5°C ջերմաստիճանային պայմաններում, արևի ուղիղ ճառագայթներից հեռու: Շիշը բացելուց հետո այն ամուր փակել և պահել +5°C-ից +8°C ջերմաստիճանում:
Տարողությունը` 0.5 լ
Թնդությունը` 40%

Պատրաստված կոնյակագործության լավագույն մեթոդներով`այս կոնյակը հնեցվել է կաղնե տակառներում 7 տարի։
Պահել օդափոխվող սենյակում նվազագույնը +5°C ջերմաստիճանային պայմաններում, արևի ուղիղ ճառագայթներից հեռու: Շիշը բացելուց հետո այն ամուր փակել և պահել +5°C-ից +8°C ջերմաստիճանում:
Տարողությունը` 0.5 լ
Թնդությունը` 40%

Պատրաստված կոնյակագործության լավագույն մեթոդներով`այս կոնյակը հնացվել է կաղնե տակառներում 10 տարի։
Պահել օդափոխվող սենյակում նվազագույնը +5°C ջերմաստիճանային պայմաններում, արևի ուղիղ ճառագայթներից հեռու: Շիշը բացելուց հետո այն ամուր փակել և պահել +5°C-ից +8°C ջերմաստիճանում:
Տարողությունը` 0.5 լ
Թնդությունը` 40%