- Բոլորը
- Կարմիր
- Սպիտակ
- Մրգային
Կարմիր անապակ գինի
Խաղողի տեսակը՝ Արենի
Թնդությունը՝ 13%
Տարողությունը՝ 750 մլ / 1500 մլ
Կարմիր կիսաքաղցր գինի
Խաղողի տեսակը՝ Արենի
Շաքարը՝ 3-5%
Ալկոհոլը՝ 12%
Տարողությունը՝ 750 մլ
Կարմիր կիսաքաղցր նռան գինի
Պատրաստված է նռան թարմ պտուղներից՝ գինեգործության ավանդական մեթոդներով
Թնդությունը՝ 12%
Շաքարը՝ 3-5%
Տարողությունը՝ 750 մլ
Սպիտակ անապակ գինի
Խաղողի տեսակը՝ «Ոսկեհատ»
Թնդությունը՝ 13%
Տարողությունը՝ 750 մլ
Տեսակավոր կարմիր անապակ գինի
Պատրաստված է վազերի վրա թառամեցված «Արենի» տեսակի խաղողից:
Հնացումը կաղնե տակառներում՝ երկու տարուց ոչ պակաս:
Այժմ վաճառքում է գտնվում 2010 թվականի բերքի գինին:
Թնդությունը՝ 12.5%
Տարողությունը՝ 750 մլ / 5000 մլ / 9000 մլ
Տեսակավոր կարմիր անապակ գինի
Պատրաստված է վազերի վրա թառամեցված «Արենի» տեսակի խաղողից:
Հնացումը կաղնե տակառներում՝ երկու տարուց ոչ պակաս։
Այժմ վաճառքում է գտնվում 2010 թվականի բերքի գինին։
Թնդությունը՝ 12.5%
Տարողությունը՝ 750 մլ / 5000 մլ / 9000 մլ
Կարմիր չոր գինի
Քանակը սահմանափակ է
«Հին Երևան» գինին պատրաստված է հատընտիր «Սև Արենի» տեսակի խաղողի 2015թ-ի բերքից, որն աճեցվում է Վայոց Ձորի մարզում:
Հնացված է կաղնե տակառներում։
«Արենին» խաղողի հնագույն տեսակներից մեկն է, որը դարեր ի վեր ընտելացել է Վայոց Ձորի չոր կլիմային։
Խաղողագործության և գինեգործության մասին հիշատակություններ կան Հայաստանի տարածքում դեռևս Նոյ նահապետի ժամանակաշրջանից:
Գինու մեջ համադրվում է սև սալորի և հատապտուղների նրբագեղ բուրմունքը։
Խորհուրդ է տրվում օգտագործել մսային և ձկնային ուտեստների հետ։
Թնդությունը՝ 13%
Տարողությունը՝ 750 մլ
Տեսակավոր կարմիր անապակ կոլեկցիոն գինի։
Պատրաստված է Վայոց Ձորի մարզի տեղաբնիկ «Արենի» տեսակի խաղողի տեսակավորված բերքից ստացված լավագույն գինենյութերից:
Շշալցվում է սահմանափակ քանակությամբ:
Թնդությունը՝ 12.5%
Տարողությունը՝ 750 մլ
Կարմիր անապակ գինի
Կաղնեփայտե տարողություններում հնեցրած, սուտակագույն, հաճելի տտիպությամբ, ներդաշնակ համով, բնորոշ սորտային բուրմունքով: Պատրաստված է Վայոց Ձորի «Սև Արենի» տեսակի խաղողից:
Խորհուրդ է տրվում մատուցել մսային ուտեստների և պանրի հետ:
Այժմ վաճառքում է գտնվում 2010 թվականի բերքի գինին:
Թնդությունը՝ 10-12%
Տարողությունը՝ 750 մլ
Կարմիր կիսաքաղցր գինի:
Հաճելի տտիպությամբ, ներդաշնակ համով, բնորոշ տեսակային բուրմունքով: Պատրաստված է Վայոց Ձորի «Սև Արենի» տեսակի խաղողից։
Խորհուրդ է տրվում մատուցել մսային ուտեստների և պանրի հետ:
Թնդությունը՝ 10-12%
Շաքար՝ 3-5%
Տարողությունը՝ 750 մլ
Սպիտակ անապակ գինի:
Հաճելի տտիպությամբ, տեսակին բնորոշ համով և բուրմունքով:
Պատրաստվում է Վայոց Ձորի «Ոսկեհատ» տեսակի խաղողից: Խորհուրդ է տրվում մատուցել մսային ուտեստների, ձկնեղենի և այլ ծովամթերքների հետ +10˚-ից +12˚c ջերմաստիճանում:
Թնդությունը՝ 12.5%
Տարողությունը՝ 750 մլ
Սպիտակ թունդ գինի
Արտադրված է սահմանափակ քանակությամբ` 1984թ խաղողի բերքից։
- 1984թ-ից հնեցված է կաղնե տակառներում
- 2005թ-ից դրված է կոլեկցիոն հնեցման
«Հայք» գինին հայկական գինեգործության լավագույն ավանդույթների շարունակությունն է՝ ստեղծված մեր հնագույն երկրի հմայքներով, լեռների և ձորերի բույրով, որի ընդամենը մեկ կաթիլը ստեղծում է տրամադրություն, ջերմացնում է հոգին և լուսավորում մտահորիզոնը:
Թնդությունը՝ 17,5%
Շաքարը՝ 10%
Տարողությունը՝ 750 մլ
Կարմիր անապակ գինի
Պատրաստված է Վայոց Ձորի «Կախեթ» և «Մեղրաբույր» տեսակի խաղողների յուրահատուկ խառնուրդից։
Թնդությունը՝ 10-12%
Շաքարը՝ 5․3%
Տարողությունը՝ 750 մլ
Կարմիր կիսաքաղցր գինի
Պատրաստված է Վայոց Ձորի «Կախեթ» և «Մեղրաբույր» տեսակի խաղողների յուրահատուկ խառնուրդից։
Թնդությունը՝ 10-12%
Շաքարը՝ 5․3%
Տարողությունը՝ 750 մլ
Սպիտակ անապակ գինի
Պատրաստված է Արարատյան դաշտի և Վայոց Ձոր մարզի «Կանգուն» և «Ոսկեհատ» տեսակի խաղողների յուրահատուկ խառնուրդից:
Թնդությունը՝ 10.5-13%
Տարողությունը՝ 750 մլ
Կարմիր կիսաքաղցր գինի
Խաղողի տեսակը՝ Արենի
Շաքարը՝ 3-5%
Ալկոհոլը՝ 12%
Տարողությունը՝ 750 մլ
Կարմիր աղանդերային գինի:
Պատրաստված է Արարատյան դաշտավայրի խաղողի սևապտուղ տեսակներից:
Թնդությունը՝ 16%
Շաքարը՝ 16%
Տարողությունը՝ 375 մլ/ 750 մլ
Սպիտակ աղանդերային գինի
Պատրաստված է Արարատյան դաշտի «Մուսկատ Սուսաննա» տեսակի խաղողից
Թնդությունը՝ 16%
Շաքարը՝ 12%
Տարողությունը՝ 375 մլ / 750 մլ
Կարմիր լիկյորային գինի
Պատրաստված է Հայաստանի հյուսիսարևելյան շրջաններում մշակվող «Սապերավի» տեսակի խաղողից
Թնդությունը՝ 16%
Շաքարը՝ 16%
Տարողությունը՝ 375 մլ
Կարմիր լիկյորային գինի
Պատրաստված է Արարատյան դաշտի խաղողի սևապտուղ տեսակներից
Թնդությունը՝ 16%
Շաքարը՝ 16%
Տարողությունը՝ 375 մլ
Կարմիր անապակ գինի
Խաղողի տեսակը՝ «Արենի»
Թնդությունը՝ 13%
Տարողությունը՝ 750 մլ
Կարմիր կիսաքաղցր գինի
Խաղողի տեսակը՝ «Արենի»
Ալկոհոլը՝ 13%
Շաքար՝ 3-5%
Տարողությունը՝ 750 մլ
Սպիտակ անապակ գինի
Խաղողի տեսակը՝ «Ոսկեհատ»
Ալկոհոլը՝ 13%
Տարողությունը՝ 750 մլ
Կարմիր կիսաքաղցր գինի
Խաղողի տեսակը՝ Արենի
Ալկոհոլը՝ 12%
Շաքար՝ 3-5%
Տարողությունը՝ 750 մլ
Կարմիր անապակ գինի
Խաղողի տեսակը՝ Արենի
Ալկոհոլը՝ 13%
Տարողությունը՝ 750 մլ
Կարմիր անապակ գինի
Պատրաստված է Վայոց Ձորի մարզի տեղաբնիկ «Արենի» տեսակի խաղողից:
Թողարկվում է 2001 թվականից, քրիստոնեությունը Հայաստանում որպես պետական կրոն հռչակման 1700-ամյակի առթիվ
Խաղողի տեսակը՝ Արենի
Ալկոհոլը՝ 13%
Տարողությունը՝ 750 մլ / 3000մլ
Նռան կարմիր քաղցր գինի
Պատրաստված է նռան թարմ պտուղներից՝ գինեգործության ավանդական մեթոդներով
Թնդությունը՝ 13%
Տարողությունը՝ 750 մլ
Սպիտակ կիսաքաղցր սերկևիլի գինի
Թնդությունը՝ 10-12%
Շաքարը՝ 3-5%
Կարմիր կիսաքաղցր բալի գինի
Թնդությունը՝ 10-12%
Շաքարը՝ 3-5%
Կարմիր կիսաքաղցր ազնվամորու գինի
Թնդությունը՝ 10-12%
Շաքարը՝ 3-5%:
Կարմիր կիսաքաղցր մոշի գինի
Թնդությունը՝ 10-12%
Շաքարը՝ 3-5%
Կարմիր կիսաքաղցր սև հաղարջի գինի
Թնդությունը՝ 10-12%
Շաքարը՝ 3-5%
Սպիտակ կիսաքաղցր ծիրանի գինի
Թնդությունը՝ 10-12%
Շաքարը՝ 3-5%
Տարողությունը՝ 750 մլ
Սպիտակ կիսաքաղցր դեղձի գինի
Թնդությունը՝ 10-12%
Շաքարը՝ 3-5%
Տարողությունը՝ 750 մլ
Պատրաստված գինեգործության լավագույն մեթոդներով`այս կիսաքաղցր կարմիր գինին ունի խաղողի տեսակին բնորոշ բույր և ներդաշնակ համ: Գինին խորհուրդ է տրվում մատուցել մրգերի և աղանդերի հետ։
Պահել օդափոխվող սենյակում + 5°C-ից + 20°C ջերմաստիճանում: Շիշը բացելուց հետո այն ամուր փակել և պահել +5°C-ից +8°C ջերմաստիճանում:
Տարողությունը` 0.75 լ
Թնդությունը` 11-12%
Պատրաստված գինեգործության լավագույն մեթոդներով`այս կիսաքաղցր սպիտակ գինին ունի խաղողի տեսակին բնորոշ բույր և ներդաշնակ համ: Գինին խորհուրդ է տրվում մատուցել մրգերի և աղանդերի հետ։
Պահել օդափոխվող սենյակում + 5°C-ից + 20°C ջերմաստիճանում: Շիշը բացելուց հետո այն ամուր փակել և պահել + 5°C-ից +8°C ջերմաստիճանում:
Տարողությունը` 0.75 լ
Թնդությունը` 11-12%
Պատրաստված գինեգործության լավագույն մեթոդներով`նռան կիսաքաղցր կարմիր գինին ունի մրգին բնորոշ բույր և համ: Նռան հասուն պտուղներից պատրաստված այս գինի խորդհուրդ է տրվում մատուցել սենյակային ջերմաստիճանի մրգերի և աղանդերի հետ։
Պահել օդափոխվող սենյակում + 5°C-ից + 20°C ջերմաստիճանում: Շիշը բացելուց հետո այն ամուր փակել և պահել +5°C-ից +8°C ջերմաստիճանում:
Տարողությունը` 0.75 լ
Թնդությունը` 10-12%
These semi-sweet fruit wines are filled with the fresh taste of blackberries and pomegranates, have a pleasant fruity aroma and a tender shade. You can serve these wines with fruits and desserts at room temperature.
Volume: 10-12%.
These semi-sweet fruit wines are filled with the fresh taste of blackberries and pomegranates, have a pleasant fruity aroma and a tender shade. You can serve these wines with fruits and desserts at room temperature.
Volume: 10-12%.
These semi-sweet fruit wines are filled with the fresh taste of blackberries and pomegranates, have a pleasant fruity aroma and a tender shade. You can serve these wines with fruits and desserts at room temperature.
Volume: 10-12%.