Facebook Pixel Tracker

Գինի

       
  • Բոլորը
  • Կարմիր
  • Սպիտակ
  • Մրգային
Արենի

Կարմիր անապակ գինի

Խաղողի տեսակը՝ Արենի

Թնդությունը՝ 13%

Տարողությունը՝ 750 մլ / 1500 մլ 

Արենի
Գետափ Վերնաշեն

Կարմիր կիսաքաղցր գինի

Խաղողի տեսակը՝ Արենի

Շաքարը՝ 3-5%

Ալկոհոլը՝ 12%

Տարողությունը՝ 750 մլ

Գետափ Վերնաշեն
Նռան

Կարմիր կիսաքաղցր նռան գինի

Պատրաստված է նռան թարմ պտուղներից՝ գինեգործության ավանդական մեթոդներով

Թնդությունը՝ 12%

Շաքարը՝ 3-5%

Տարողությունը՝ 750 մլ

Նռան
Խարջի

Սպիտակ անապակ գինի

Խաղողի տեսակը՝ «Ոսկեհատ»

Թնդությունը՝ 13%

Տարողությունը՝ 750 մլ

Խարջի
Արենի Գոլդ

Տեսակավոր կարմիր անապակ գինի

Պատրաստված է վազերի վրա թառամեցված «Արենի» տեսակի խաղողից:

Հնացումը կաղնե տակառներում՝  երկու տարուց ոչ պակաս:

Այժմ վաճառքում է գտնվում 2010 թվականի բերքի գինին:

Թնդությունը՝ 12.5%

Տարողությունը՝ 750 մլ / 5000 մլ / 9000 մլ

Արենի Գոլդ
Արենի Գոլդ

Տեսակավոր կարմիր անապակ գինի

Պատրաստված է վազերի վրա թառամեցված «Արենի» տեսակի խաղողից:

Հնացումը կաղնե տակառներում՝  երկու տարուց ոչ պակաս։

Այժմ վաճառքում է գտնվում 2010 թվականի բերքի գինին։

Թնդությունը՝ 12.5%

Տարողությունը՝ 750 մլ / 5000 մլ / 9000 մլ

 

Արենի Գոլդ
Հին Երևան

Կարմիր չոր գինի

Քանակը սահմանափակ է

«Հին Երևան» գինին պատրաստված է հատընտիր «Սև Արենի» տեսակի խաղողի 2015թ-ի բերքից, որն աճեցվում է Վայոց Ձորի մարզում:

Հնացված է կաղնե տակառներում։

«Արենին» խաղողի հնագույն տեսակներից մեկն է, որը դարեր ի վեր ընտելացել է Վայոց Ձորի չոր կլիմային։

Խաղողագործության և գինեգործության մասին հիշատակություններ կան Հայաստանի տարածքում դեռևս Նոյ նահապետի ժամանակաշրջանից:

Գինու մեջ համադրվում է սև սալորի և հատապտուղների նրբագեղ բուրմունքը։ 

Խորհուրդ է տրվում օգտագործել մսային և ձկնային ուտեստների հետ։

Թնդությունը՝ 13%

Տարողությունը՝ 750 մլ

Հին Երևան
«Արենի» Հատընտիր

Տեսակավոր կարմիր անապակ կոլեկցիոն գինի։

Պատրաստված է Վայոց Ձորի մարզի տեղաբնիկ «Արենի» տեսակի խաղողի տեսակավորված բերքից ստացված լավագույն գինենյութերից:

Շշալցվում է սահմանափակ քանակությամբ:

Թնդությունը՝ 12.5%

Տարողությունը՝ 750 մլ

«Արենի» Հատընտիր
Երևանցի (Կարմիր Անապակ)

Կարմիր անապակ գինի

Կաղնեփայտե տարողություններում հնեցրած, սուտակագույն, հաճելի տտիպությամբ, ներդաշնակ համով, բնորոշ սորտային բուրմունքով: Պատրաստված է Վայոց Ձորի «Սև Արենի» տեսակի խաղողից:

Խորհուրդ է տրվում մատուցել մսային ուտեստների և պանրի հետ:

Այժմ վաճառքում է գտնվում 2010 թվականի բերքի գինին:

Թնդությունը՝ 10-12%

Տարողությունը՝  750 մլ

Երևանցի (Կարմիր Անապակ)
Երևանցի (Կարմիր Կիսաքաղցր)

Կարմիր կիսաքաղցր գինի:

Հաճելի տտիպությամբ, ներդաշնակ համով, բնորոշ տեսակային բուրմունքով: Պատրաստված է Վայոց Ձորի «Սև Արենի» տեսակի խաղողից։

Խորհուրդ է տրվում մատուցել մսային ուտեստների և պանրի հետ:

Թնդությունը՝ 10-12%

Շաքար՝ 3-5% 

Տարողությունը՝ 750 մլ

Երևանցի (Կարմիր Կիսաքաղցր)
Երևանցի (Սպիտակ Անապակ)

Սպիտակ անապակ գինի:

Հաճելի տտիպությամբ, տեսակին բնորոշ համով և բուրմունքով:

Պատրաստվում է Վայոց Ձորի «Ոսկեհատ» տեսակի խաղողից: Խորհուրդ է տրվում մատուցել մսային ուտեստների, ձկնեղենի և այլ ծովամթերքների հետ +10˚-ից +12˚c ջերմաստիճանում:

Թնդությունը՝ 12.5%

Տարողությունը՝ 750 մլ

Երևանցի (Սպիտակ Անապակ)
Հայք

Սպիտակ թունդ գինի

Արտադրված է սահմանափակ քանակությամբ` 1984թ խաղողի բերքից։

- 1984թ-ից հնեցված է կաղնե տակառներում

- 2005թ-ից դրված է կոլեկցիոն հնեցման

«Հայք» գինին հայկական գինեգործության լավագույն ավանդույթների շարունակությունն է՝ ստեղծված մեր հնագույն երկրի հմայքներով,  լեռների և ձորերի բույրով, որի ընդամենը մեկ կաթիլը ստեղծում է տրամադրություն, ջերմացնում է հոգին և լուսավորում մտահորիզոնը:

Թնդությունը՝ 17,5%

Շաքարը՝ 10%

Տարողությունը՝ 750 մլ

Հայք
Վիվատ Արմենիա (Կարմիր Անապակ)

Կարմիր անապակ գինի

Պատրաստված է Վայոց Ձորի «Կախեթ» և «Մեղրաբույր» տեսակի խաղողների յուրահատուկ խառնուրդից։

Թնդությունը՝ 10-12%

Շաքարը՝ 5․3%

Տարողությունը՝ 750 մլ

Վիվատ Արմենիա (Կարմիր Անապակ)
Վիվատ Արմենիա (Կարմիր Կիսաքաղցր)

Կարմիր կիսաքաղցր գինի

Պատրաստված է Վայոց Ձորի «Կախեթ» և «Մեղրաբույր» տեսակի խաղողների յուրահատուկ խառնուրդից։

Թնդությունը՝ 10-12%

Շաքարը՝ 5․3%

Տարողությունը՝ 750 մլ

Վիվատ Արմենիա (Կարմիր Կիսաքաղցր)
Վիվատ Արմենիա (Սպիտակ Անապակ)

Սպիտակ անապակ գինի

Պատրաստված է Արարատյան դաշտի և Վայոց Ձոր մարզի «Կանգուն» և «Ոսկեհատ»  տեսակի խաղողների յուրահատուկ խառնուրդից:

Թնդությունը՝ 10.5-13%

Տարողությունը՝ 750 մլ

Վիվատ Արմենիա (Սպիտակ Անապակ)
Գետափ

Կարմիր կիսաքաղցր գինի

Խաղողի տեսակը՝ Արենի

Շաքարը՝ 3-5%

Ալկոհոլը՝ 12%

Տարողությունը՝ 750 մլ

Գետափ
Կագոր

Կարմիր աղանդերային գինի:

Պատրաստված է Արարատյան դաշտավայրի խաղողի սևապտուղ տեսակներից:

Թնդությունը՝ 16%

Շաքարը՝ 16%

Տարողությունը՝ 375 մլ/ 750 մլ

Կագոր
Մուսկատ

Սպիտակ աղանդերային գինի

Պատրաստված է Արարատյան դաշտի «Մուսկատ Սուսաննա» տեսակի խաղողից

Թնդությունը՝ 16%

Շաքարը՝ 12%

Տարողությունը՝ 375 մլ / 750 մլ

Մուսկատ
Սապերավի (375 մլ)

Կարմիր լիկյորային գինի

Պատրաստված է Հայաստանի հյուսիսարևելյան շրջաններում մշակվող «Սապերավի» տեսակի խաղողից

Թնդությունը՝ 16%

Շաքարը՝ 16%

Տարողությունը՝ 375 մլ

Սապերավի (375 մլ)
Կագոր (375 մլ)

Կարմիր լիկյորային գինի

Պատրաստված է Արարատյան դաշտի խաղողի սևապտուղ տեսակներից

Թնդությունը՝ 16%

Շաքարը՝ 16%

Տարողությունը՝ 375 մլ

Կագոր (375 մլ)
Շատո Արենի (Կարմիր Անապակ)

Կարմիր անապակ գինի

Խաղողի տեսակը՝ «Արենի»

Թնդությունը՝ 13%

Տարողությունը՝ 750 մլ

Շատո Արենի (Կարմիր Անապակ)
Շատո Արենի (Կարմիր Կիսաքաղցր)

Կարմիր կիսաքաղցր գինի

Խաղողի տեսակը՝ «Արենի»

Ալկոհոլը՝ 13%

Շաքար՝ 3-5%

Տարողությունը՝ 750 մլ

Շատո Արենի (Կարմիր Կիսաքաղցր)
Շատո Արենի (Սպիտակ Անապակ)

Սպիտակ անապակ գինի

Խաղողի տեսակը՝ «Ոսկեհատ»

Ալկոհոլը՝ 13%

Տարողությունը՝ 750 մլ

Շատո Արենի (Սպիտակ Անապակ)
Դուդուկ (Կարմիր Կիսաքաղցր)

Կարմիր կիսաքաղցր գինի

Խաղողի տեսակը՝ Արենի

Ալկոհոլը՝ 12%

Շաքար՝ 3-5%

Տարողությունը՝ 750 մլ

Դուդուկ (Կարմիր Կիսաքաղցր)
Դուդուկ (Կարմիր Անապակ)

Կարմիր անապակ գինի

Խաղողի տեսակը՝ Արենի

Ալկոհոլը՝ 13%

Տարողությունը՝ 750 մլ

Դուդուկ (Կարմիր Անապակ)
Խորան

Կարմիր անապակ գինի

Պատրաստված է Վայոց Ձորի մարզի տեղաբնիկ «Արենի» տեսակի խաղողից:

Թողարկվում է 2001 թվականից, քրիստոնեությունը Հայաստանում որպես պետական կրոն հռչակման 1700-ամյակի առթիվ

Խաղողի տեսակը՝ Արենի

Ալկոհոլը՝ 13%

Տարողությունը՝ 750 մլ / 3000մլ

 

Խորան
Նռան

Նռան կարմիր քաղցր գինի

Պատրաստված է նռան թարմ պտուղներից՝ գինեգործության ավանդական մեթոդներով

Թնդությունը՝ 13%

Տարողությունը՝ 750 մլ

Նռան
 «Վեդի Ալկո» Սերկևիլ

Սպիտակ կիսաքաղցր սերկևիլի գինի

Թնդությունը՝ 10-12%

Շաքարը՝ 3-5%

 

«Վեդի Ալկո» Սերկևիլ
«Վեդի Ալկո» Բալ

Կարմիր կիսաքաղցր բալի գինի

Թնդությունը՝ 10-12%

Շաքարը՝ 3-5%

«Վեդի Ալկո» Բալ
«Վեդի Ալկո» Ազնվամորի

Կարմիր կիսաքաղցր ազնվամորու գինի

Թնդությունը՝ 10-12%

Շաքարը՝ 3-5%:

«Վեդի Ալկո» Ազնվամորի
«Վեդի Ալկո» Մոշ

Կարմիր կիսաքաղցր մոշի գինի

Թնդությունը՝ 10-12%

Շաքարը՝ 3-5%

«Վեդի Ալկո» Մոշ
 «Վեդի Ալկո» Սև Հաղարջ

Կարմիր կիսաքաղցր սև հաղարջի գինի

Թնդությունը՝ 10-12%

Շաքարը՝ 3-5%

«Վեդի Ալկո» Սև Հաղարջ
«Վեդի Ալկո» Ծիրան

Սպիտակ կիսաքաղցր ծիրանի գինի

Թնդությունը՝ 10-12%

Շաքարը՝ 3-5%

Տարողությունը՝ 750 մլ

«Վեդի Ալկո» Ծիրան
«Վեդի Ալկո» Դեղձ

Սպիտակ կիսաքաղցր դեղձի գինի

Թնդությունը՝ 10-12%

Շաքարը՝ 3-5%

Տարողությունը՝ 750 մլ

«Վեդի Ալկո» Դեղձ
Շալախո Քիշմիշ Կարմիր

Պատրաստված գինեգործության լավագույն մեթոդներով`այս կիսաքաղցր կարմիր գինին ունի խաղողի տեսակին բնորոշ բույր և ներդաշնակ համ: Գինին խորհուրդ է տրվում մատուցել մրգերի և աղանդերի հետ։ 

Պահել օդափոխվող սենյակում + 5°C-ից + 20°C ջերմաստիճանում: Շիշը բացելուց հետո այն ամուր փակել և պահել +5°C-ից +8°C ջերմաստիճանում:

Տարողությունը` 0.75 լ

Թնդությունը` 11-12%

Շալախո Քիշմիշ Կարմիր
Շալախո Քիշմիշ Սպիտակ

Պատրաստված գինեգործության լավագույն մեթոդներով`այս կիսաքաղցր սպիտակ գինին ունի խաղողի տեսակին բնորոշ բույր և ներդաշնակ համ: Գինին խորհուրդ է տրվում մատուցել մրգերի և աղանդերի հետ։ 

Պահել օդափոխվող սենյակում + 5°C-ից + 20°C ջերմաստիճանում: Շիշը բացելուց հետո այն ամուր փակել և պահել + 5°C-ից +8°C ջերմաստիճանում:

Տարողությունը` 0.75 լ

Թնդությունը` 11-12%

Շալախո Քիշմիշ Սպիտակ
Շալախո Նռան

Պատրաստված գինեգործության լավագույն մեթոդներով`նռան կիսաքաղցր կարմիր գինին ունի մրգին բնորոշ բույր և համ: Նռան հասուն պտուղներից պատրաստված այս գինի խորդհուրդ է տրվում մատուցել սենյակային ջերմաստիճանի մրգերի և աղանդերի հետ։ 

Պահել օդափոխվող սենյակում + 5°C-ից + 20°C ջերմաստիճանում: Շիշը բացելուց հետո այն ամուր փակել և պահել +5°C-ից +8°C ջերմաստիճանում:

Տարողությունը` 0.75 լ

Թնդությունը` 10-12%   

Շալախո Նռան
Berry Mix

These semi-sweet fruit wines are filled with the fresh taste of blackberries and pomegranates, have a pleasant fruity aroma and a tender shade. You can serve these wines with fruits and desserts at room temperature.

Volume: 10-12%.

Berry Mix
Pomegrante

These semi-sweet fruit wines are filled with the fresh taste of blackberries and pomegranates, have a pleasant fruity aroma and a tender shade. You can serve these wines with fruits and desserts at room temperature.

Volume: 10-12%.

Pomegrante
Pomegrante

These semi-sweet fruit wines are filled with the fresh taste of blackberries and pomegranates, have a pleasant fruity aroma and a tender shade. You can serve these wines with fruits and desserts at room temperature.

Volume: 10-12%.

Pomegrante
Այս վեբ կայք մուտք գործելու համար Դուք պետք է հաստատեք, որ ըստ Ձեր բնակության վայրի օրենքների՝ ալկոհոլի օգտագործման օրինական տարիքում եք: