- Բոլորը
- Ցորեն
- Մրգային
- Ալկոհոլային խմիչք «Բիթեր»

Պատրաստված է բաձրորակ ցորենի սպիրտից՝ ավանդական օղեգործական մեթոդների կիրառմամբ
Թնդությունը՝ 40%
Տարողությունը՝ 0․5 լ

Պատրաստված է ցորենի բարձրորակ սպիրտից՝ օղեգործության ավանդական մեթոդների կիրառմամբ
Թնդությունը՝ 40%
Տարողությունը՝ 0.5 լ

Պատրաստված է ցորենի բարձրորակ սպիրտից՝ օղեգործության ավանդական մեթոդների կիրառմամբ
Թնդությունը՝ 40%
Տարողությունը՝ 0․25 լ

Պատրաստված է ցորենի բարձրորակ սպիրտից՝ օղեգործության ավանդական մեթոդների կիրառմամբ
Թնդությունը՝ 40%
Տարողությունը՝ 0․5 լ

Պատրաստված է ցորենի բարձրորակ սպիրտից՝ օղեգործության ավանդական մեթոդների կիրառմամբ
Թնդությունը` 40%
Տարողությունը՝ 0․5 լ

Ծիրանի հնացրած օղի
Թնդությունը՝ 45%
Տարողությունը՝ 0.5 լ

Թթի հնացրած օղի
Թնդությունը՝ 45%
Տարողությունը՝ 0.5 լ

Վայրի տանձից պատրաստված բնական օղի
Թնդությունը` 45%
Տարողությունը՝ 0․5 լ

Ծիրանից պատրաստված բնական օղի
Թնդությունը՝ 45%
Տարողությունը՝ 0․5 լ

Խաղողից պատրաստված բնական օղի
Թնդությունը՝ 45%
Տարողությունը՝ 0․5 լ

Հոնից պատրաստված բնական օղի
Թնդությունը` 45%
Տարողությունը՝ 0․5 լ

Թթից պատրաստված բնական օղի
Թնդությունը՝ 45%
Տարողությունը՝ 0․5 լ

Դեղձից պատրաստված բնական օղի
Թնդությունը` 45 %
Տարողությունը՝ 0․5 լ

Կիտրոնից պատրաստված բնական օղի
Թնդությունը՝ 45%
Տարողությունը՝ 0․5 լ

Սև սալորից պատրաստված բնական օղի
Թնդությունը՝ 45%
Տարողությունը՝ 0․5 լ

Bitter is made of mint, which grows in the Armenian Highlands, which we can really call a Miracle Place.
Volume-35%

Bitter made from 50 different herbs that grow in the Armenian Highlands, which can really be called a wonderful place. Percentage of alcohol-35%

Պատրաստված է ցորենի բարձրորակ սպիրտից՝ օղեգործության ավանդական մեթոդների կիրառմամբ
Թնդությունը` 40%
Տարողությունը՝ 0․7 լ

Պատրաստված է ցորենի բարձրորակ սպիրտից՝ օղեգործության ավանդական մեթոդների կիրառմամբ
Թնդությունը` 40%
Տարողությունը՝ 0․75 լ